Juni-festivaler i Marbella, Benalmádena og Fuengirola

Publisert

Juni er en fantastisk måned å besøke Costa del Sol-regionen i Spania. Denne tiden av året er preget av livlige og fargerike festivaler som tiltrekker seg besøkende fra hele verden. Hvis du planlegger en familieferie i juni og ønsker å oppleve autentiske spanske festligheter, bør du legge turen til Marbella, Benalmádena og Fuengirola. Her er informasjonen du trenger om de mest fremtredende festivalene i disse byene:

Feria de San Bernabé-festivalen – Marbella:

  • Beliggenhet: Marbella
  • Dato: 11. til 13. juni
  • Beskrivelse: San Bernabé-festivalen er en hyllest til byens skytshelgen, San Bernabé. Festivalen inkluderer fargerike opptog med tradisjonelle kostymer, musikkopptredener, danseforestillinger og en rekke underholdningsarrangementer for hele familien.

Feria de San Juan – Benalmádena:

  • Beliggenhet: Benalmádena
  • Dato: 23. til 24. juni
  • Beskrivelse: Feria de San Juan er en tradisjonell andalusisk festival som feirer sommersolverv. Festivalen er kjent for sine flamencoopptredener, hesteparader, karuseller og festlige boder hvor man kan nyte lokal mat og drikke. Det er også fyrverkeri og musikk som skaper en uforglemmelig atmosfære.
fiesta-virgen-del-carmen.jpg

Virgen del Carmen – Fuengirola:

  • Beliggenhet: Fuengirola
  • Dato: 16. juli
  • Beskrivelse: Virgen del Carmen er en høytidelig festival som feirer Jomfru Maria som skytshelgen for sjøfolk. Festivalen inkluderer en fargerik båtprosesjon langs kysten, hvor en statue av Jomfru Maria blir båret over havet. Det er også religiøse seremonier, musikkopptredener og lokale tradisjoner som blir fremhevet.

For å delta på disse festivalene kan du velge å bo i Marbella, Benalmádena eller Fuengirola. Alle disse byene tilbyr et bredt spekter av familievennlige overnattingsmuligheter, inkludert hoteller og feriehus.

Transporten i området er enkelt med gode buss- og togforbindelser. Málaga lufthavn er den nærmeste flyplassen, og det er enkelt å komme seg til alle de nevnte destinasjonene fra flyplassen.

Festivalene i juni gir en flott mulighet for familier å oppleve den lokale kulturen og tradisjonene på Costa del Sol. Enten det er fargerike opptog, musikk og dans eller båtprosesjoner, vil disse festivalene skape uforglemmelige minner for både store og små. Gjør deg klar til å

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter