Den nye idrettshallen i San Pedro skal stå ferdig tidlig i 2024

Publisert

Arbeidet med den nye idrettspaviljongen som bygges i den sørlige delen av San Pedro Alcántara er 70 % ferdig og skal etter planen stå ferdig tidlig i 2024. Dette ble kunngjort av varaordføreren i Sampedra, Javier García, som understreket at “det er et stort, moderne og allsidig prosjekt som vil imøtekomme innbyggernes og klubbenes behov”, og at området rundt Calle Lyon, der infrastrukturen ligger, “forvandles til et stort område med fasiliteter, mellom den nye videregående skolen og den kommende musikk- og danseskolen, samt offentlige boliger, et flerbruksanlegg, lekeplasser og et eldresenter”.

García opplyste at “vi hadde tomten, og det som trengtes var en budsjettmessig forpliktelse og interesse for å fremme prosjektet, som ble lagt ut på anbud og vant en avantgardistisk design, i tråd med dette området i San Pedro”, og han spesifiserte at komplekset, som har en investering på nesten seks millioner euro og vil ha et areal på 4 300 kvadratmeter fordelt på ulike områder. Han utdypet at anlegget “vil ha en sentral flerbruksbane på 1700 kvadratmeter, som vil bli innredet for håndball, basketball, innendørsfotball og volleyball, og som også kan deles inn i tre tverrgående baner, både for basketball og volleyball, for å imøtekomme ønskene fra lagene”.

Hallen i paviljongen vil ligge i østenden og vil ha en dobbel inngang, fra nord og sør. I første etasje blir det et flerbruksrom som kan deles inn i tre klasserom ved hjelp av bevegelige paneler med uavhengige adkomster for å gi større allsidighet, og en gymsal vil også bli innredet spesielt for yoga, pilates og andre typer klasser. I tillegg vil komplekset ha 81 parkeringsplasser, hvorav tre er tilrettelagt for bevegelseshemmede og fem er forhåndsinstallert for lading av elbiler, for, som García påpekte, “opprettelse av parkeringsplasser er et av målene vi har satt oss for hele byutviklingen i San Pedro Alcántara, spesielt i et område som skal avhjelpe mangelen på fasiliteter og hvor et av byens største idrettsbygg skal ligge”.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter