23.1 C
Alicante
30.4 C
Málaga
21 C
Las Palmas de Gran Canaria

Hotellene skal ikke bli til boliger i Marbella

I Marbella jobbes det med en ny generalplan. Det er et vist press for at arealer som er regulert for hotel-drift omreguleres til boligformål. Det er begrenset med tilgjengelig areale i kommunen og det å bygge hoteller om til leiligheter kan være attraktivt for investorer.

Rådhuset har sett seg nødt til å gå ut å understreke at de ikke vil foreslå omreguleringer. Ansvarlig byråd Kika Caracuel sier at det arealet som nå er regulert for hoteller skal forbli. Hotellene er viktige for turismen og med det økonomien i Marbella. Hoteller gir arbeidsplasser på lang sikt mens salg av ferieboliger gir arbeid på kortere sikt.

Byråden poengterer at man fra rådhusets side har gitt tillatelser for oppussing av hotel El Fuerte samtidig som det blir bygget et nytt hotel Lima og man jobber fortsatt med hotel W og Four Seasons.

Rådhuset i Marbella legger mandag 4. oktober frem en spørreundersøkelse om den nye generalplanen. Publikum får med det muligheten til å komme med sine innspill før man skal stemme over det endelige forslaget.

Relaterte saker

- Advertisement -