Gratiskonserter i Mijas

Publisert

Cala Mijas-festivalen arrangeres mellom 31. august og 2. september. Den finner sted på strendene i Mijas og byr på opptredener fra mer enn 70 artister. Arrangørene forventer at festivalen blir en enda større suksess enn i fjor.

Gratiskonsertene finner sted om ettermiddagen på en scene langs Mijas Playa Torreón de La Cala. Artister som Safe Trance, Ben Kart, Aiko, Vatacholo og Sistema de Entretenimiento vil opptre der i løpet av helgen.

Beslutningen om å inkludere gratisopptredener ble tatt på grunn av suksessen med fjorårets gratisopptredener.

“Nok en gang utvider vi festivalprogrammet med konserter på stranden på dagtid mellom lunsjtid og 16.30, slik at folk som nyter de siste sommerdagene kan benytte seg av dem”, sier Eva Castillo, kommunikasjonsansvarlig for arrangementet.

Hovedfestivalen, derimot, må man betale for. Her opptrer artister i verdensklasse, blant annet The Strokes, Florence + The Machine, Arcade og Siouxsie. Et dagspass koster €75, og billetter til alle tre dagene kan kjøpes for €180. Du finner billetter og mer informasjon på festivalens nettside.

Cala Mijas stiller sammen med byen tre parkeringsplasser til disposisjon, og det går busser til og fra festivalområdet. Det vil også gå gratis busser mellom Mijas og nærliggende byer som Malaga, Estepona, Torremolinos, Fuengirola, Benalmadena og Marbella for festivalbesøkende. Det finnes også en campingplass med mulighet for såkalt glamping, dvs. mer luksuriøs camping.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter