Gourmet-festival i Vélez-Málag denne helgen

Publisert

Provinsens matmesse Sabor a Málaga, som arrangeres av Diputación de Málaga, vender tilbake til gatene i Vélez-Málaga på den østlige delen av Costa del Sol for første gang på over 10 år.

Ikke bare vil det være 36 boder som selger lokale produkter som er anerkjent av markedsføringsmerket, inkludert en som selger glutenfrie produkter for cøliakere, men det vil også være matlagingsdemonstrasjoner, blant annet en på engelsk ledet av Hanni Martini og hennes Food Experience Malaga-team kl. 14.00 lørdag 13. april. I tillegg til mat blir det også underholdning med blant annet trylleshow og levende musikk.

Dette er den tredje Sabor a Málaga-messen i år, og Vélez-Málaga kommer etter messene i Torremolinos og Benalmádena de siste ukene. Merkevaren, som ble etablert i 2012 og holdt sin første regionale messe i provinsen i Torre del Mar i juli 2013, anerkjenner nå mer enn 600 bedrifter i Málaga-provinsen, hvorav mange kommer fra Axarquía og Vélez-Málaga.

Arrangementet finner sted i Calle Canalejas og varer fra kl. 11.00 til 21.00 fredag og lørdag, og fra kl. 11.00 til 20.00 søndag. Blant produktene som selges, er lokale ekstra jomfruolivenoljer, viner, geitoster, pølser, honning, kosttilskudd, eteriske oljer, egg, tropiske frukter, syltetøy og konserverte grønnsaker samt hjemmelagde kroketter, nøtter, oliven og sylteagurk, kaffe, håndverksøl, sjokolade, søtsaker og brød.

For mer informasjon og et fullstendig program, klikk her.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter