Gjerningsmenn satte fyr på bil etter skyting i Puerto Banús – forårsaket skogbrann

Publisert

Tirsdag ettermiddag var det en ny skyteepisode i marinaen Puerto Banús i Marbella. Politiet mistenker at gjerningsmennene deretter satte fyr på fluktbilen og forårsaket en skogbrann. Ifølge de første rapportene var flere personer involvert i hendelsen, der det ble avfyrt flere skudd mot en restaurant. Det er ikke rapportert om personskader.

Cristamar

Avisen ABC melder at en bil ved 18-tiden stoppet på Avenida Naciones Unidas i nærheten av kjøpesenteret Cristamar. En maskert person i bilen gikk ut av bilen med et automatvåpen og nærmet seg en butikk til fots, hvorpå flere skudd ble avfyrt og panikk oppstod.

Det ble ikke rapportert om personskader. En kvinne ble behandlet for et angstanfall. Umiddelbart etterpå flyktet gjerningsmennene fra stedet i bil.

Hendelsen settes i sammenheng med skogbrannen som startet 20 minutter etter skytingen.

Utbrent BMW

Emergencias 112-Andalucía mottok flere anrop om en brann i nabolaget Benavolá, i nærheten av Real Club de Golf Las Brisas. En utbrent BMW ble funnet. Brannvesenet Infoca klarte å få kontroll over brannen klokken 20.30. Både bakkemannskaper og brannmannskaper fra luften er involvert.

Det nasjonale politiet i Marbella har innledet etterforskning av den utbrente bilen og skyteepisoden i nærheten av Puerto Banús fritidssenter.

Hendelsen, som skjedde midt på lyse dagen og ble sett av besøkende og turister, settes i forbindelse med organisert kriminalitet. Det dreier seg om en avtale i underverdenen der noen eller noen bør advares.

I skrivende stund er det ikke foretatt noen arrestasjoner.

Andre skyteepisode

Dagens skyteepisode er den andre på mindre enn to måneder i den spanske turistbyen Marbella. Den 18. mai ble det skutt på en kafé i San Pedro Alcántara ved lunsjtid. To personer utstyrt med skytevåpen kom inn på kafeen og begynte å skyte.

To gjester som satt ved et bord, skal ha vært de tiltenkte ofrene. De klarte å komme seg unna.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter