Full fart for byggebransjen i Mijas

Publisert

I Malaga provinsen er det bare i Malaga by det bygges det mer enn i Mijas. I kommunen som ligger mellom Marbella og Fuengirola er det lagt inn søknad om å bygge 800 nye boliger i 2018. Flesteparten ferdigstilles i løpet av dette året.

Totalt ble det søkt om 2.500 byggetillatelser, flesteparten av den gjelder tilbygg og oppussinger noe som betyr lokale arbeidsplasser. Rådhuset sier i en pressemelding at de nye byggetillatelsene i hovedsak gjelder spredt bebyggelse. Man ønsker ikke å se for tett bebyggelser sier kommunen.

I rene penger økte bygge-investeringene i Mijas med 13% i året som gikk. Bydelene hvor byggeaktiviteten er størst er i La Cala og Las Lagunas. Spesielt La Cala er populært blant skandinaver med nærhet til strand, shopping og kort vei til Marbella og Fuengirola.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter