Fuengirolas gigantiske uteområde åpner denne uken

Publisert

Den nye “Gran Parque de la Loma” har 16 000 kvadratmeter hager, piiknikområder, klatrevegg, fotballbane, padel-, tennis- og volleyballbaner, BMX-sykkelbane og lekeområder for barn i tillegg til et sentralt torg for konserter.

Det nye fritidsanlegget er på størrelse med tre fotballbaner, åpner for publikum fredag 16. februar kl. 17.00.

Prosjektet omfatter også et 16 000 kvadratmeter stort hageanlegg med 300 trær og 11 000 planter og busker, rasteplasser og et sentralt torg der det skal arrangeres aktiviteter og konserter.

Vanningen av parken er nøye planlagt med tanke på den ekstreme tørkesituasjonen som Costa del Sol for tiden står overfor. Det er installert en tank som skal fylles med vann som ikke er drikkevann, og som skal brukes til å vanne de anlagte områdene.

Parken, som ifølge kommunen vil være et ideelt sted for å fremme sunn livsstil og sameksistens, har kostet nesten tre millioner euro, hvorav 80 prosent er finansiert av EU (ERDF) og resten av rådhuset.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter