Fuengirolas innendørsmarkedet skal bygges helt på nytt

Publisert

Planene for det nye innendørsmarkedet i sentrum av Fuengirola er nå klare. 30. oktober kunne ordfører Ana Mula presentere vinneren av arkitekt-konkurransen.

Bygget som huser markedet i Fuengirola er godt synlig midt sentrum. Det har lenge blitt sett på som problematisk. Bygget er både upraktisk og holder ikke den standard man kan forvente i 2019. Ordføreren sier det nye bygget blir en viktig del av Fuengirolas nye image.

Det nye bygget blir besøkende av en rekke buer, søyler og bjelker. Det nye designet vil slippe inn lys fra både taket og gjennom veggene. Noe som gjør opplevelsen langt triveligere for de besøkende og «Mercacentro» langt hyggeligere for de som jobber der. Med å slippe inn mere lys i bygget reduserer man også byggets energiforbruk.

Dagens bygg er fra åtti-tallet med en flate på 2250 m2. Det er ganske dårlig adgang til bygget, det har en vrien oppdeling internt som dårlig utnytter arealet og det slipper inn lite naturlig lys.

Nå som det er klart hvilket design det nye markedet får er neste fase å tegne bygget teknisk og å finne en utbygger.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter