Fuengirola i November: Konserter, historie, utstillinger og Workshops

Publisert

Konserter, zarzuela, utstillinger og workshops er deler av kulturprogrammet Fuengirola rådhus har satt opp for november. Programmet blant annet også omfatter “Fuengirola Comic Con”, som finner sted 18. og 19. november i Palacio de la Paz.

Det kulturelle programmet, starter torsdag 2. november med utstillingen “Los Asperones” av Paco Negre. Den innvies kl. 20.00 i Casa de la Cultura med gratis adgang. Utstillingen vil være åpen for publikum frem til 12. desember.

Fredag 10. november arrangerer Tenencia de Alcaldía de El Boquetillo et foredrag med fotografen Emilio Morenatti fra kl. 18.00. Det er gratis inngang til utstillingen er fullsatt og er en del av aktivitetene som arrangeres i forbindelse med 40-årsjubileet til Colectivo Imagen. Samme dag, den 10., men i Palacio de la Paz kl. 20.00, fremfører Fernando Hurtado Dance Company verket “El paraíso de los necios” (The fool’s paradise). Det er gratis adgang til forestillingen, som arrangeres i samarbeid med Diputación de Málaga.

Gratis arkeologisk workshop

Programmet omfatter også guidede omvisninger i det arkeologiske området “Ciudad Suel” 11. og 12. november, i to grupper kl. 10.00 og 11.30. Påmelding kan gjøres på www.ciudadromanasuel.com. Det arrangeres også gratis arkeologiske workshop for familier lørdag 18. og søndag 19. november kl. 10.30-12.00. Interesserte kan registrere seg på info@meniarestauracion.com

Fotomaraton

I tillegg til alt dette vil fotomaratonet “Ciudad de Fuenigrola”, som arrangeres av Colectivo Imagen i samarbeid med rådhuset, bli avholdt i kommunen den 11. november med start kl. 9 om morgenen, og verkstedet “Family Musical Experience”, som arrangeres i Casa de la Cultura kl. 17 om ettermiddagen den 24. november.

Musikalske arrangementer

Musikken vil stå i sentrum denne måneden med syv viktige arrangementer: fredag den 3., med en pianokonsert av Manuel López, “La Historia del pianista de la mano izquierda”, i Casa de la Cultura kl. 20.00, med gratis adgang; lørdag den 4., i Palacio de la Paz, kl. 19.00, med en pianokonsert av Manuel López, “La Historia del pianista de la mano izquierda”, i Casa de la Cultura kl. 20.00, med gratis adgang; lørdag den 4., i Palacio de la Paz, kl. 19.00, med en gratis familiekonsert, “La Historia del pianista de la mano izquierda”, i Casa de la Cultura kl. 20.00, med gratis adgang; lørdag den 4., i Palacio de la Paz, kl. 19.00, med gratis adgang; og lørdag den 5., i Palacio de la Paz, kl. 19.00, med gratis adgang: 00 vil den gratis familiekonserten ‘The Story of Jazz Never Told’ finne sted; og den 11. vil det være turen til zarzuelaen ‘La boda de Luis Alonso’ som kommer til Palacio de la Paz av Teatro Lírico andaluz, klokka 20:00, og billetter er allerede i salg på tickets.fuengirola.es. fuengirola.es; og torsdag 16. november er det Margarita Kozlovskas tur til å holde pianokonsert i Casa de la Cultura kl. 20.00.

De musikalske begivenhetene denne måneden fortsetter tirsdag 21. november med Santa Cecilia-konserten med musikkonservatoriet i Palacio de la Paz, med gratis adgang, og lørdag 24. november fra kl. 20.30 er det konsert med det kommunale musikkorpset i Parque de España. Til slutt, den 25. november kl. 19.00, er det musikalsk audition med Iberian Sinfonietta i Palacio de la Paz.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter