Fuengirola feirer Halloween 31. oktober

Publisert

Fuengirola markerer Halloween 31. oktober med fest på torget og i Parque de España med en rekke arrangementer for barn og familier.

Arrangementet vil omfatte teater, trylleshow, håndverks-workshops, escape room, møte med “skrekkhistorier”, musikalsk underholdning og en stor skrekk-labyrint gjennom parken Jardín Tenebroso.

Det også planlagt et “skrekk-escaperoom” tirsdag 31. oktober på Casa de la Cultura. Det åpner kl. 16:30 og slutter kl. 00:00. Unge fra 12 år kan delta i grupper på 1 til 4 personer. Det vil være pass hvert 15. minutt.

Fra kl. 20.00 “vil det være ulike aktiviteter både på torget og i Parque de España, som teaterforestillinger, trylleshow, ulike håndverksverksteder, dans og ansiktsmaling, underholdningsshow slik at barna kan samhandle med ulike figurer, og dessuten vil Parque de España bli en stor “uhyggelig hage” som vi kan nyte sammen med familien”, sier Moreno.

Rådmannen oppfordret “alle til å komme utkledd den 31. og være forberedt på å tilbringe en dag med en fantastisk feststemning, slik at vi alle kan nyte halloween-magien”.

Klikk her for komplett program.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter