Fuengirola begrenser vanntilførselen fra midnatt til sju om morgenen

Publisert

Mangelen på nedbør fører til et alarmerende fall i vannmagasinene, noe som tvinger kommunene til å iverksette tiltak for å redusere forbruket. I den forbindelse har Fuengirola kommune kunngjort at de fra og med neste mandag, 15. januar, vil begrense bruken av vann om natten.

Konsesjonsselskapet for vanndistribusjon i Fuengirola, Gestagua, har kunngjort at de fra mandag vil senke vanntrykket fra midnatt til klokken syv om morgenen. Tiltaket vil gjelde alle dager i uken unntatt lørdager, for å få familielivet til å gå opp i en høyere enhet og for å skade hotell- og restaurantbransjen så lite som mulig. Kommunalråd for infrastruktur, José Sánchez, og Gestaguas representant i Fuengirola, Enrique Sánchez, forklarte at tiltaket vil gjelde alle kommunene på Costa del Sol fra natt til mandag.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter