Fuengirola arrangerer hestemesse 16. september

Publisert

I Fuengirola blir det blir rideoppvisninger, seleutstillinger, kostyme- og kleskonkurranser og musikalske opptredener 16. september.

Heste-messen finner sted fra kl. 13.00 på Plaza de la Constitución og i nærheten av Plaza Reyes Católicos og Calle Condes de San Isidro.

Fuengirola “A Caballo” arrangeres 16. september på forskjellige steder i sentrum av byen. Denne dagen finner sted fra kl. 13.00 til 22.00 på Plaza de la Constitución og i området rundt Plaza Reyes Católicos og Calle Condes de San Isidro. Det blir rideoppvisninger, seleutstillinger, kostyme- og antrekkskonkurranser og musikalske opptredener. Dette ble kunngjort i dag av Isabel Moreno, byråd for festligheter.

“Å snakke om Feria del Rosario er å snakke om våre tradisjoner, typisk andalusisk folklore og også om hesteverdenen, både ryttere og hestekvinner som besøker messeområdet, samt seletøyet som vi har den luksus å kunne nyte under vår messe, fra 6. til 12. oktober”, Moreno forklarte, og påpekte at “det har vært regjeringens, og fremfor alt ordførerens, intensjon å organisere en dag dedikert til hesteverdenen, atskilt fra messedagene, slik at byens handels- og forretningsliv kan øke sitt forretningsvolum. Vi snakker om Day on Horseback, som i år feirer sin sjette utgave lørdag 16. september”.

Rådmannen forklarte at aktivitetene starter kl. 13.00, “og det er da de første rideoppvisningene begynner, som i år, som noe nytt, kun vil finne sted på Plaza de la Constitución, mens området mellom Calle Marconi, Avenida Condes de San Isidro og Plaza Reyes Católicos vil være scene for opptredener av store musikalske talenter fra Fuengirola og provinsen”.

I tillegg, som Moreno forklarte, “vil det også bli installert en bar i dette området, som vil bli administrert av serveringsstedene i området, som jeg vil takke for at de har gått sammen i anledning dagen på hesteryggen og på forespørsel fra rådhuset, for å optimalisere tjenestene for både folk til fots og de som kommer til hest”.

Rådmannen påpekte også at “nok en gang vil seletøyene ikke gå glipp av sin avtale, og vi vil ha et flott ritt, som i fjor hadde totalt 27 seletøy, og vi ønsker å fortsette å vokse, fordi utstillingen vår er, sammen med Ronda, en av de eldste i Spania”.

Avslutningsvis inviterte rådmannen for festligheter “alle, både Fuengiroleños og tilreisende, og fremfor alt alle hesteinteresserte, til å komme den 16. september og delta på de ulike aktivitetene som rådhuset har planlagt sammen med Fuengirolas hestekomité”.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter