Frigjorde kidnappet kryptovaluta-sjef fra luksusvilla på Costa del Sol

Publisert

Gisseltakerne krevde en million euro i løsepenger for løslatelsen av gisselet. For å bevise at de mente alvor med sine krav, sendte de flere urovekkende lydopptak og bilder. På et av dem dukket den kidnappede forretningsmannen opp med en pistol rettet direkte mot hodet.

Nasjonalt politi har arrestert tre kidnappere som kidnappet en kryptovalutaforvalter og holdt ham som gissel i Benalmádena. Man krevde en million euro for å løslate ham.

En mann stormet inn på politihovedkvarteret i Torremolinos-Benalmádena ved 13-tiden onsdag 3. mai og fortalte betjentene at han hadde mottatt en telefon fra en tredjepart fra Ungarn, som informerte ham om at en felles venn hadde blitt kidnappet.

Ifølge politiet ba kidnapperne om én million euro for å frigi offeret, som var av utenlandsk opprinnelse.

Det snarrådige offeret var i stand til å sende et bilde som han tok fra vinduet der han ble holdt som gissel. Etterforskerne kunne deretter identifisere hvor han befant seg i en stor treetasjes villa i Benalmádena.

Rundt femti betjenter fra forskjellige politienheter rykket ut til stedet og omringet huset. De stormet eiendommen rundt klokken 18 og arresterte tre kidnappere i alderen 35, 36 og 54 år for deres påståtte ansvar i kidnappingen.

To av dem var av gresk opprinnelse, mens den tredje var av albansk nasjonalitet. Den unge kidnappede forretningsmannen ble reddet, og hadde pådratt seg mindre blåmerker.

Politiet ransaket hjemmet og fant to skytevåpen med ammunisjon, ett med lyddemper, et rom utstyrt med plastfolie og sager, 5000 euro og 1200 dollar. De tre arresterte holdes i varetekt på provinsens politistasjon. Saken vil bli behandlet i domstol nummer 1 i Torremolinos.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter