Frigjorde kidnappet kryptovaluta-sjef fra luksusvilla på Costa del Sol

Gisseltakerne krevde en million euro i løsepenger for løslatelsen av gisselet. For å bevise at de mente alvor med sine krav, sendte de flere urovekkende lydopptak og bilder. På et av dem dukket den kidnappede forretningsmannen opp med en pistol rettet direkte mot hodet.

Nasjonalt politi har arrestert tre kidnappere som kidnappet en kryptovalutaforvalter og holdt ham som gissel i Benalmádena. Man krevde en million euro for å løslate ham.

En mann stormet inn på politihovedkvarteret i Torremolinos-Benalmádena ved 13-tiden onsdag 3. mai og fortalte betjentene at han hadde mottatt en telefon fra en tredjepart fra Ungarn, som informerte ham om at en felles venn hadde blitt kidnappet.

Ifølge politiet ba kidnapperne om én million euro for å frigi offeret, som var av utenlandsk opprinnelse.

Det snarrådige offeret var i stand til å sende et bilde som han tok fra vinduet der han ble holdt som gissel. Etterforskerne kunne deretter identifisere hvor han befant seg i en stor treetasjes villa i Benalmádena.

Rundt femti betjenter fra forskjellige politienheter rykket ut til stedet og omringet huset. De stormet eiendommen rundt klokken 18 og arresterte tre kidnappere i alderen 35, 36 og 54 år for deres påståtte ansvar i kidnappingen.

To av dem var av gresk opprinnelse, mens den tredje var av albansk nasjonalitet. Den unge kidnappede forretningsmannen ble reddet, og hadde pådratt seg mindre blåmerker.

Politiet ransaket hjemmet og fant to skytevåpen med ammunisjon, ett med lyddemper, et rom utstyrt med plastfolie og sager, 5000 euro og 1200 dollar. De tre arresterte holdes i varetekt på provinsens politistasjon. Saken vil bli behandlet i domstol nummer 1 i Torremolinos.

Tre kilometer med labyrint i Peñíscola

Det er det tredje største labyrinten Europa befinner seg i Peñíscola. Her har pubikum tre kilometer å "gå seg vill i". Labyrinten i Peñíscola åpnet...

Jazzfestival i Altea

Altea Blues Festival starter nå fredag 9. juni med Claptonianos og deres EC. Tribute. Den 16. juni er det Johnny BigStone & Sweet Martas...

Slutt på å betale for håndbagasje på fly

Det spanske forbrukerdepartementet undersøker sju flyselskapers retningslinjer for håndbagasje og setefordeling. Bøter på opptil 100 000 euro eller fire til seks ganger den ulovlige...

Villsvin-plage øker i Alicante-provinsen

Kaniner og villsvin streifer rundt i fjell og åkre i Alicante-provinsen. De angriper turgåere og hunder. Sommeren 2022 ble turister "jaget" av villsvin på...