Forbudt å gå fra Fuengirola til Mijas

Publisert

De regionale myndighetene, Junta de Andalucia, bekrefter at det kan skrives ut bot til de som bryter dagens restriksjoner om bevegelser ut av kommunen. De som krysser grensen mellom Mijas og Fuengirola risikerer å bli bøtelagt.

Kommunegrensen går gjennom urbane områder så man kan krysse kommunegrensen om man går ut av døra for å gå på butikken på andre siden av veien f.eks. i Calle La Union. De to nabo-kommunene har bedt om å bli sett på som en og samme kommune noe regionale myndigheter ikke har akseptert.

Antallet smittede av Coronia-viruset øker fortsatt på Costa del Sol og regionen har pålagt innbyggerne begrensninger, blant dem at man ikke skal reise ut av kommunen man bor i med mindre det er i jobb-sammenheng eller andre «lovlige» unntak fra regelen.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter