Filmet kvinnes dobesøk i hemmelighet på Malaga flyplass

Publisert

Den mistenkte, en 27 år gammel italiener, ble tatt på fersken av offeret etter at hun oppdaget mobiltelefonen gjennom et hull i avlukket.

En mann er arrestert for angivelig å ha filmet en kvinne på de offentlige toalettene på Malaga flyplass.

Kvinnen slo alarm da hun oppdaget en mobiltelefon gjennom et hull i veggen i toalettkabinen hun befant seg i rundt kl. 03.45 onsdag 2. august. Hun løp ut av toalettet og overrasket den 27 år gamle italienske mannen som kom ut av toalettet ved siden av det hun hadde brukt.

Kvinnen skal deretter ha kjempet med mannen i et forsøk på å fravriste ham mobiltelefonen slik at hun kunne overlevere den til politiet. Personalet på flyplassen skyndte seg til stedet og varslet myndighetene.

Fant intime bilder av flere kvinner

Ifølge politiet tilsto mannen det han hadde gjort og ba om unnskyldning, i tillegg til at han frivillig ga betjentene smarttelefonen sin, der betjentene fant intime bilder av forskjellige kvinner, alle tatt på offentlige toaletter. Politiet analyserer fortsatt mobiltelefonen for å finne ut hvor mange ofre mannen hadde tatt bilder av.

Norsk Helsebedrift søker helsesekretærer på hel-, og deltid!

Jobb fra hjemmekontor i Spania! Bor du i Alicante området, gjerne Torrevieja og ønsker å jobbe fra Spania fra hjemmekontor mot norske pasienter via nett på telefon og data, er...

Selge spaniaboligen din UTEN å reise til Spania?

Hele pakken hos LNDINBOLIG En del av våre kunder som vil selge boligen sin hverken kan eller ønsker å reise til Spania for å avvikle eierforholdet.Det kan være, tidsklemme, arveoppgjør,...

Relevante nyheter