Fiesta i Marbella fra 16. oktober: La Feria de San Pedro Alcántara

Publisert

Messen, som vil ha 21 boder og åpner 16. oktober med aktiviteter til og med 22.

16. kan man oppleve, tillegg til åpningstalen, med en parade av rytter- og hestevogner, fyrverkeri og tenning av lysene, før avdukingen av en monolitt i hyllest til avdøde Pepita Cardeña, “for hennes bidrag til messen og hennes engasjement i alle de festlige aktivitetene i kommunen”. Åpningen avsluttet med kroningen av festens dronninger, damer og konge og droneshowet “Wonders of the World”, som vil fly 200 av disse enhetene.

Tirsdag 17. oktober innvies dagsmessen med avdukingen av en monolitt til minne om Carmen Álvarez Mora, “som også var lidenskapelig opptatt av messen vår og svært nær kommunens steinbrudd”. Samme dag er det barnas dag, med teaterstykket “Encanto” og mekaniske attraksjoner til 2,5 euro, som vil koste 3,5 euro resten av dagene, “noe som gjør oss til en av de mest økonomiske festivalene”, sier han.

Kart over messe-området.

Torsdag blir den store dagen med den tradisjonelle messen og prosesjonen til skytshelgenens ære, og det blir også dagen for den støyfrie messen i forlystelsesområdet, til glede for de som er ekstremt følsomme for høye lyder. Når det gjelder konsertene, som er gratis og holdes i kommunens auditorium, starter de på onsdag med Los Secretos og etterfølges av Laura Gallego (torsdag), El Arrebato (fredag) og Don Patricio (lørdag). De lokale bandene CracKids, 29seis70, Samper Beat og 80ers får også muligheten til å opptre på samme scene onsdag 18. oktober fra kl. 20.00.

For komplett program last med PDF.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter