Feria Internacional i Fuengirola

Publisert

Torsdag 29. april er det igjen duket for den store internasjonale festivalen i Fuengirola. Arrangementet finner sted på det store Feria-området, hvor det også bruker å være markeder.

Det er et årlig arrangement som varer til og med søndag. Feria internacional, er som navnet tilsier, en internasjonal festival hvor mange ulike land og kulturer blir presentert. Her vil det bli servert spesialiteter fra alle verdenshjørner, du får oppleve alt fra eksotiske rytmer til skandinavisk musikk.

Norge er selvfølgelig også presentert, i fjor ble det servert vafler og pølse med brød. Det er også et tivoli på området, som er et populært innslag for barn. Dette er altså en festival for store og små, med mange aktiviteter og en fin blanding av mange kulturer. Det er gratis inngang og alle er velkomne.

Feria i Fuengirola

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter