Feria de Málaga 2022

Publisert

Den tradisjonelle festivalen åpner i år med show fredag 12. august på Malagueta stranden like før midnatt. Ritualet hvor man tenner lysene er klokken 09.30. Festivalen har sin siste dag lørdag 20. august.

Et stort fyrverkeri markerer åpningen av Feria de Málaga som vanlig. De som skal skyte opp over 600 kilo fyrverkeri kommer fra Spanias mest “krutt-avhengige” region, Valencia.

FERIA DE MALAGA: Det blir mange prikkede kjoler og sevillanas-dans i gatene.

Feria de Málaga er regionens største sommer-arrangement og trekker flere hundre tusen fra hele regionen og resten av Spania. Det blir konserter, flamenco, aktiviteter for barna og på tyrefekter-arenaen i Malagueta blir det også nettopp tyrefekting. Andalucia er en av få spanske regioner hvor dette fortsatt er populært.

Hver dag klokken 14.00 holder Peña Juan Breva flamenco-show i Calle Ramón Franquelman.

Feria-området er primært rundt Calle Larios hvor man åpner hver kveld og holder åpent til 06.00. På dagtid er det også aktiviteter rundt Calle Larios og Plaza de la Constitución, Plaza Las Flores, Plaza del Obispo, Plaza de Merced og Plaza de San Pedro de Alcántara.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter