Dyreparker og akvarier i Malaga

Publisert

Malaga og Costa del Sol har fantastiske dyreparker som vil glede både barn og voksne. Bioparc Fuengirola, Selwo Aventura, Selwo Marina og Sea Life Benalmádena er blant de største og mest populære.

Bioparc Fuengirola: En unik naturopplevelse

Bioparc Fuengirola er en imponerende dyrepark som skiller seg ut med sin fokus på naturlige habitater og bevaring. Parken er hjemmet til et bredt utvalg av dyrearter fra Afrika, inkludert løver, sjiraffer, elefanter, gorillaer og mange flere.

Gå gjennom parken og opplev dyrene i autentiske omgivelser som etterligner deres naturlige habitat. Bioparc Fuengirola ligger i Fuengirola, og du kan komme dit med offentlig transport eller bil.

Selwo Aventura: En spennende safariopplevelse

Selwo Aventura er en safari- og fornøyelsespark som tilbyr en unik opplevelse for besøkende. Parken ligger i Estepona, rundt 20 kilometer fra Marbella. Her kan du ta del i spennende aktiviteter som ziplining, taubane og kamelsafari.

Utforsk de store områdene der dyrene beveger seg fritt, og se sjiraffer, løver, tigre, sebraer og mange andre eksotiske arter. Selwo Aventura er ideell for eventyrlystne besøkende i alle aldre.

Selwo Marina: Et undervannseventyr

Selwo Marina er en marin dyrepark som fokuserer på havets mangfold og undervannslivet. Parken ligger i Benalmádena og tilbyr spennende aktiviteter som delfin- og sjøløveoppvisninger, undervannsobservasjon og interaksjon med pingviner.

Utforsk de forskjellige områdene som etterligner dyrenes naturlige habitat og lær mer om havets fantastiske skapninger. Selwo Marina er et flott sted å tilbringe en dag med familien.

Sea Life Benalmádena: Utforsk havets underverden

Sea Life Benalmádena er et imponerende akvarium som tar deg med på en reise gjennom havets underverden. Utforsk en rekke marine arter, inkludert haier, skilpadder, koraller og fargerike fisker.

Gå gjennom de interaktive utstillingene og lær mer om havets økosystemer og bevaring av marine liv. Sea Life Benalmádena ligger i havnen i Benalmádena og er en populær attraksjon for både barn og voksne.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter