Drept av vannscooter under ferien

Publisert

En 31 år gammel turist omkom i en vannscooter ulykke på Costa del Sol. Mannen som var fra Holland hadde leid fartøyet i Torremolinos hvor han var på ferie med en kamerat. De to hadde planer om å reise hjem igjen mandag 17. august.

Ulykken skjedde utenfor Playa Carihuela hvor de to vennene kjørte med leide vannscootere. Den omkomne mistet kontrollen over vannscooteren og endte opp i et ufrivillig hopp på flere meter med det resultat at han slo seg mot den bakre delen av vannscooteren i det han kom ned.

I det kameraten kom for å hjelpe offeret oppdaget alvoret i det som var hendt. Offeret var bevisstløst og han måtte dras ombord i den andre scooteren. På stranden kunne man konstatere at offeret var uten puls. Det ble forsøkt med hjertemassasje og gjenopplivning i de ti minuttene det tok til ambulansen var på stedet. Ambulansepersonalet fortsatte med dette i en halvtime til før legen erklærte 31-åringen død.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter