«Corona-smittet» finne løp naken rundt i gata

Publisert

Politiet i Fuengirola ble tilkalt av naboene på grunn av «bråk i gata» og «truende oppførsel». Dette til tross for påbud for alle om å holde seg innendørs.

Naboene kunne fortelle politiet om en naken mann som løp rundt i gata mens han skrek at han hadde Corona-viruset.

Da de ankom stedet nektet mannen, i følge politiet, å rette seg etter ordensmaktens innstruksjoner. Han ble pågrepet for å ha nektet å innordne seg etter politiets pålegg og karantene-bestemmelsene.

Mannen, som er fra finnland, viste seg å kort tid før dette opptrinnet å allerede ha blitt «tiltalt» av politiet. Han hadde tidligere på dagen fått pålegg om å holde seg hjemme og ikke gå ut uten gyldig grunn. Kilder i politiet opplyser at mannen er en kjent kriminell og en kjenning av politiet i Fuengirola. Han godtok selv å bli varetektsfengslet.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter