Byfornyelse i Malagas havneområde

Publisert

Det man ønsker å gjøre er å forlenge avenyen “Paseo del Parque” og utvide området mot havnen. Med det får man et langt større område mellom sentrum og havnen dedikert fotgjengere.

Mye av trafikken skal gå under området via en 2.3 kilometer lang tunell fra Gran Hotel Miramer frem til havneområdet ved Muelle Heredia.

Ordfører Francisco de la Torre la frem planene for prosjektet som har et budsjett på rundt 400 millioner penger. Han gjorde det klart at man ikke har penger til dette. Man er avhengig av midler fra staten og tilskudd fra EUs fond for regional utvikling.

Mot slutten av mai 2023 holder man valg for kommuner i Spania. Planen som er lagt frem av kommunen må ses i lys av dette og ny kommune-administrasjon kan ha andre prioriteringer.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter