Villa ha Rolex’en til 78-åring, brutalt ran i Marbella

Publisert

Det 78 år gamle offeret pådro seg skader i ansiktet etter å ha blitt slått. Og i håndleddet da den kvinnelige tyven rev av ham det dyre uret.

En 78 år gammel mann skulle til å gå inn på et apotek i Marbella da han ble kontaktet av en kvinne som han trodde ville prøve å kysse ham.

I stedet grep kvinnen etter den diamantbesatte Rolex-klokken han hadde på håndleddet, og det oppstod en kamp mellom de to. Mannen forsøkte å dytte henne bort, men kvinnen kom mot ham igjen og skal ha slått ham i ansiktet og skåret ham i håndleddene mens hun dro i og til slutt stjal klokken til 18 000 euro.

Trengte legehjelp

Det hele skjedde midt på lyse dagen onsdag 21. juni rundt kl. 12.10 i boligområdet Marbella Real. Mannen, som er utenlandsk statsborger, trengte legehjelp for kuttskader på håndleddet etter hendelsen. Kvinnen flyktet i en bil der en annen person ventet på henne.

Det nasjonale politiet har innledet etterforskning av hendelsen. Gjerningsmannen skal ha benyttet seg av en teknikk som politiet kjenner som “småtyveri”, der de kriminelle nærmer seg ofrene for å gi dem en klem eller et kyss.

I forvirringen og distraksjonen utnytter tyvene situasjonen til å stjele offerets verdisaker i stedet.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter