Bioparc Fuengirola med nye tilbud

Publisert

Det siste tillegget til dyreparken Bioparc Fuengirola er nå ferdigstilt. Temaet er “Den endeløse reisen”, som innvies tirsdag 18. juni. Her er det fokus på det biologiske mangfoldet i Mellom- og Sør-Amerika.

Hele utvidelsen er inspirert av den første spanske jordomseilingen som ble ledet av Juan Sebastián Elcano med mannskapet på skipet Nao Victoria.

Utvidelsen gjør det mulig å oppdage det biologiske mangfoldet i revene, elvene og jungelen i Mellom- og Sør-Amerika.

Reisen begynner i et stort terrarium med sine innbyggere, som går over i et rom med saltvannsakvarium der miljøet rundt revene er gjenskapt. Deretter går du inn i et navigasjonsrom som beskriver fortidens navigasjon.

Så kommer den besøkende inn i Bromelia-rommet og den store Amazonas-jungelen rundt en elv. Så er det tid for Nysgjerrigperrommet, med alt fra utstoppede legendariske eller ukjente dyr fra den tiden til de første apotekene med datidens urtemedisiner. En stor del er viet datidens økonomiske motor: krydder.

Reisen fortsetter med Hall of Discovery, som er en hyllest til de spanske oppdagelsesreisende og deres bragder. Herfra går du gjennom en undervannstunnel til mayaverdenen, med blant annet en mayapyramide.

Reisen avsluttes ved døren til Xibalbá, mayaindianernes underjordiske verden.

Med denne spennende utvidelsen håper Bioparc å gi besøkende en bevisst og lærerik opplevelse og forståelse mellom historie og nåtid.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter