Benalmadena: Holdt kjæresten innesperret i åtte dager

Publisert

En 35-åring skal ha holdt kjæresten (32-år) sin innesperret i en leilighet i Benalmadena i åtte dager nesten uten mat. Hun ble lagt inn på sykehuset i Malaga utmattet etter å ha fått for lite mat i perioden. Kan skal også ha nektet henne å kle på seg.

Offeret forteller at hun skal ha blitt tvunget til å ha sex med 35-åringen, han skal også ha stjålet mobiltelefonen hennes og tatt bilder av henne uten hennes samtykke. Hun greide til slutt å rømme og greide å kontakte sin kusine som reddet henne og tok henne til sykehuset.

Kvinnen som er fra den Dominikanske Republikk skal ha møtt den spanske 35-åringen på nettet noen måneder tilbake. Hun var kommet til Malaga for å møte ham. Hun bodde først med familie i Malaga men flyttet raskt inn med spanjolen.

Politiet etterforsker nå muligheten for at mannen kan ha gjort tilsvarende ting med andre unge kvinner.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter