Andalucia «stenger grensene» i ti dager

Publisert

Den regionale myndigheten for Andalucia, junta de Andalucia, har annonsert at man «stenger» regionen i ti dager. Det vil si at man ikke kan reise inn eller ut av regionen med mindre man har «en gyldig grunn». De som reiser i jobbsammenheng eller har en annen viktig grunn (fuerza mayor) er untatt reiseforbudet.

Barer og restauranter skal i denne perioden stenge klokken 22.30 og folk må være hjemme klokken 23.00 i det «portforbudet» trer i kraft.

Tiltaket trer i kraft fra og med midnatt mellom fredag 29. og lørdag 30. til og med klokken 00.00 9. november.

Grensene mellom Jaén, Sevilla og Granada stenger i tillegg til 448 kommuner i regionen.

Man har ikke spesifisert om dette også gjelder reiser inn i regionen med fly fra utlandet. Tidligere har alle som er “residente” uten problemer kunne “reise hjem” til sine boliger. Profesjonelle har også hatt mulighet til å bevege seg fritt knyttet til sitt arbeide under tidligere restriksjoner. Detaljer om dette vil komme i løpet av torsdagen.

https://twitter.com/AndaluciaJunta/status/1321539627447132161
Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter