Advarer om temperaturer opptil 42° i nesten hele Andalucía

Publisert

Det statlige spanske værvarslingsbyrået (Aemet) har torsdag (24. august) utstedt orange og gult farevarsel for høye temperaturer i hele Andalucía-regionen, unntatt Almeria-provinsen. Det er varslede temperaturer på opptil 42 grader fra kl. 13.00 til 21.00.

Når det gjelder Sevilla-provinsen, er det bare på landsbygda i Sevilla at det gule varselet er aktivert, der termometrene vil registrere maksimumstemperaturer på 42 grader. I Sierra Norte og Sierra Sur er varselet gult, med 39 grader i begge områdene.

I Granada-provinsen er det kun i Cuenca del Genil at det gule varselet er aktivert, der termometeret vil vise 39 grader, mens det i Malaga-provinsen er gult varsel for fare for varme i Antequera-området, der maksimumstemperaturen forventes å nå 38 grader.

Ifølge det spanske meteorologiske kontoret i Cordoba-provinsen er det utstedt gult farevarsel for temperaturer opp til 42 grader på landsbygda, mens det er gult farevarsel for temperaturer opp til 39 grader i Sierra, Pedroches og Cordoba Subbetica.

Når det gjelder provinsen Cadiz, er det gult varsel for landsbygda i Cadiz, med maksimumstemperaturer på 40 grader, og gult varsel for kystområdet i Cadiz, der termometeret vil nå 36 grader.

Norsk Helsebedrift søker helsesekretærer på hel-, og deltid!

Jobb fra hjemmekontor i Spania! Bor du i Alicante området, gjerne Torrevieja og ønsker å jobbe fra Spania fra hjemmekontor mot norske pasienter via nett på telefon og data, er...

Selge spaniaboligen din UTEN å reise til Spania?

Hele pakken hos LNDINBOLIG En del av våre kunder som vil selge boligen sin hverken kan eller ønsker å reise til Spania for å avvikle eierforholdet.Det kan være, tidsklemme, arveoppgjør,...

Relevante nyheter