Advarer om temperaturer opptil 42° i nesten hele Andalucía

Publisert

Det statlige spanske værvarslingsbyrået (Aemet) har torsdag (24. august) utstedt orange og gult farevarsel for høye temperaturer i hele Andalucía-regionen, unntatt Almeria-provinsen. Det er varslede temperaturer på opptil 42 grader fra kl. 13.00 til 21.00.

Når det gjelder Sevilla-provinsen, er det bare på landsbygda i Sevilla at det gule varselet er aktivert, der termometrene vil registrere maksimumstemperaturer på 42 grader. I Sierra Norte og Sierra Sur er varselet gult, med 39 grader i begge områdene.

I Granada-provinsen er det kun i Cuenca del Genil at det gule varselet er aktivert, der termometeret vil vise 39 grader, mens det i Malaga-provinsen er gult varsel for fare for varme i Antequera-området, der maksimumstemperaturen forventes å nå 38 grader.

Ifølge det spanske meteorologiske kontoret i Cordoba-provinsen er det utstedt gult farevarsel for temperaturer opp til 42 grader på landsbygda, mens det er gult farevarsel for temperaturer opp til 39 grader i Sierra, Pedroches og Cordoba Subbetica.

Når det gjelder provinsen Cadiz, er det gult varsel for landsbygda i Cadiz, med maksimumstemperaturer på 40 grader, og gult varsel for kystområdet i Cadiz, der termometeret vil nå 36 grader.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter