800 falske luksusmerkevarer beslaglagt fra butikk Marbella

Publisert

Spanias nasjonale politistyrke på Costa del Sol har beslaglagt 804 falske “merkevarer” i skinn som var til salgs i en butikk i Marbella, i hovedsak vesker.

Politiet har arrestert to personer: en kvinne som driver forretningen, og en mann fra Cadiz-provinsen som skal ha levert de falske luksusvarene. Politiet iverksatte aksjonen etter en klage fra en juridisk representant for flere av de berørte varemerkene, som rapporterte om ulovlig markedsføring og distribusjon av falske håndvesker.

Ifølge etterforskerne skal duoen ha skaffet seg de falske skinnvarene via salgssider på nettet fra selskaper i Asia og deretter solgt dem som ekte varer i butikken i Marbella.

En ekspertrapport fra politiets vitenskapelige enhet bekreftet at varene var falske og hadde gjengitt de registrerte varemerkelogoene til varemerkeinnehaverne.

Under aksjonen gjorde politiet også en razzia hjemme hos den pågrepne mannen i La Línea de la Concepción (Cádiz) og beslagla vesker, belter, lommebøker og ryggsekker samt andre gjenstander som bar varemerker fra prestisjetunge merkevarer.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter