Oppdatert: 65 åring slått ned og drept i Fuengirola

Publisert

Den 65 år gamle mannen ble slått med et par hundre meter fra sitt hjem i Los Boliches i Fuengirola. Mannen, som har bodd i området i over 20 år, ble slått ned på åpen gate lørdag 4. august klokken 23.40.

65 åringen som opprinnelig er fra Argentina lå ti dager i koma før han døde av skadene etter overfallet.

Vitner forteller at han var i ferd med å krysse gaten i det en mann kom bakfra. Offeret skal ha snudd seg mot gjerningsmannen i det han får et slag mot hodet og faller mot bakken hvor han slår hodet mot asfalten og blir liggende.

45 år gammel brite ettersøkt

Et av vitnene fikk tatt et uklart bilde av gjerningsmannen og politiet ettersøkte info om en middelaldrende mann og ba folk som kjenner igjen mannen må bildet kontakte politiet.  Etter å ha mottat tips i saken etterlyser politiet nå en 45-år gammel brite. Den ettersøkte har reist tilbake til Storbritannia og det er nå utsendt en internasjonal arrestordre på vedkommende og som man ber blir utlevert til Spania.

Los Boliches er det mest populære området for de mange nordmenn som bor i Fuengirola.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter

Nyttig å vite: