55 åring døde – angrepet på bar i Fuengirola

Publisert

En 55 år gammel mann som var på ferie i Fuengirola døde av skadene han ble påført under et overfall på en populær irsk bar i feriebyen.

Gjerningsmannen var en brite, fastboende i Mijas. De to skal ikke ha kjent hverandre fra før av men skal ha havnet i en krangel. Politiet sier at det i første omgang ser ut til at motivet for krangelen skal være at gjerningsmannen, som jobber som kokk i området, skal ha forsøkt å snakke til en rekke kvinner i baren inkludert avdødes kone som fant det hele plagsomt.

Den drepte 55 åringen var på vei til toalettet, da gjerningsmannen fulgte etter ham med to flasker han knuste og brukte som våpen, dette i følge Policia Nacional. Offeret endte opp med flere kutt flere steder på kroppen blant dem ett i nakken. Den avdøde var fra England og på ferie i Fuengirola med sin familie. Barna til avdøde lå å sov i en ferieleilighet like i nærheten.

Gjerningsmanne sitter nå i varetekt uten mulighet for å slippe fri mot kausjon. Han forsøkte å forlate den irske baren etter overfallet men han ble holdt igjen av personale på baren inntil politiet var ankommet stedet.

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter