30 år gammel danske bortført i 10 dager

Publisert

Spansk politi frigjorde i august en 30 årig danske i Marbella etter at han hadde vært bortført og torturert i ti dager. Politiet mistenker dansken for selv å være innvolvert i smuglig av narkotika han ble pågrepet da det forelå en europeisk arrestordre på ham.

En rekke skandianver har siste året vært innvolvert i tung kriminalitet på Costa del Sol. De mest kjente sakene handler om bortføringer, drap og narkokriminalitet.

Etterforskningen begynte i Spania etter at mannens far anmeldte sønnen bortført i Danmark. De som stod bak bortføringen hadde selv kontaktet 30-åringens far som var gitt seks timer på å sette inn 165.000 Euro på en konto i bytte mot sønnens liv.

Gjennom internasjonalt politisamarbeide havnet saken hos det spanske politiet i Marbella som etter relativt kort tid fant mannen innelåst liggende på en madrass i et ellers tomt rom i første-etasjen av et hus. Politiet pågrep manne som holdt dansken fanget og fant en revolver og rundt 4.000 Euro i boligen i tillegg til narkotika.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter

Nyttig å vite: