Romantiske natt i en av Spanias vakreste landsbyer

Publisert

Den 24. juni fylles gatene i Tejeda med kjærlighet, musikk, magi og teater. Mye utsmykning og dempet belysning vil sette prikken over i-en for en dag du kan nyte sammen med familie, partner, venner eller hva du måtte ønske.

Programmet starter kl. 17.00 med en parade med Baton Rouge Dixieland fra Plaza de la Vaguada til Motor, en start som lover å fylle Tejedas gater med musikk. Kommunen feirer den 7. utgaven av “den mest romantiske natten” med verdens vakreste kyss 24. juni.

El Motor vil nok en gang bli forvandlet til et chill-out-område, et sted hvor du kan nyte forskjellige forestillinger, et lite hjørne for å slappe av og hvor du kl. 17:30 kan nyte Juan Salvadors magi og illusjonisme, et show å nyte med familien og de yngste familiemedlemmene. Kl. 19.00 er det tid for å oppleve Tagorororor Brass på La Plaza de La Vaguada, en messingkvintett som spiller kjente sanger, men med et helt spesielt preg.

Improvisasjonsshow om kjærlighet

Igjen på El Motor, kl. 20:00, finner vi ImproAmor, et deltakende improvisasjonsshow der publikum har mye å si, ord, steder og handlinger som vil forme historiene fortalt av Abraham Santacruz og Efraín Martín akkompagnert av en improvisasjonsmusiker, og gi form til en serie skisser som vil dreie seg om kjærlighet.

Baton Rouge Dixieland paraderer gjennom hele kvelden og fyller gatene med musikk. Kl. 21.30 på La Plaza de La Vaguada er det tid for å nyte Thania Gils sjelfulle stemme, en “kjærlig” konsert gjennom musikkens ulike fasetter, og kl. 23.00 kommer dagens mest spesielle øyeblikk, verdens vakreste kyss, der alle de vakreste landsbyene i Spania, Belgia og Italia kommer sammen for å dele kjærlighet i ordets videste forstand.

Kl. 23.15 på Mirador del Ayuntamiento fortsetter vi med Astroeduca og deres Astronomy Night-workshop, kl. 00.00 Elías Uches stemme sammen med Mariachi Peleón på Plaza de La Vaguada og for å avslutte kvelden fortsetter Línea Dj.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter