Siam Park venter på ny byutviklingsplan for å investere 160 millioner i Playa del Inglés

Publisert

Loro Parque-gruppen er villig til å fortsette med Siam Park på Gran Canaria og investere 160 millioner euro.

Loro Parque-gruppen er villig til å gå videre med badelandet Siam Park sør på Gran Canaria, til tross for hindringene de har støtt på i gjennomføringen. De anslår investeringsbehovet for prosjektet, som ble utarbeidet i 2015 da det ble verdsatt til 80 millioner euro, til rundt 160 millioner euro.

Konsernets president, Wolfgang Kiessling, og visepresidenten, sønnen Christoph, presenterte onsdag prosjektet som skal gjennomføres i området El Veril i San Bartolomé de Tirajana, for forretningsfolk og journalister.

Prosjektet som foreslås av Loro Parque-gruppen, omfatter et hotell med 300 senger, som vil sysselsette 1000 personer og, når det er i drift, generere arbeid til 600.

Loro Parques juridiske rådgiver, Jaime Rodríguez Cíe, som også deltok i presentasjonen, sa til journalistene at han var overbevist om at prosjektet kunne gjennomføres etter at PP og CC, de to partiene som skal styre San Bartolomé de Tirajana gjennom en pakt etter valget den 28. mai, nylig har uttrykt støtte til prosjektet.

Ifølge Rodríguez Cíe har Loro Park-konsernet investert rundt 30 millioner euro i løpet av de elleve og et halvt årene de har forsøkt å realisere parken, et prosjekt som “vil bli vanskelig og komplisert, og som ikke vil være trygt uten en pakt”.

Den nye Siam-parken, som vil komplettere tilbudet fra Aquarium del Mar i Las Palmas de Gran Canaria og konsernets temaparker på Tenerife (Loro Park og Siam Park), kan bli den største i Europa med mer enn tre millioner besøkende i året, ifølge den juridiske rådgiveren.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter