Lavprisfly til Gran Canaria fra Bergen, Torp og Oslo

Publisert

Air Baltic vil knytte tre norske byer til Gran Canaria denne vinteren. To ganger i uken vil man fly fra Bergen, Sandefjord Torp og Gardemoen.

Rutene har oppstart 1. og 3. desember.

I løpet av vinteren vil to av flyselskapets Airbus A220-300-fly være stasjonert på Gran Canaria lufthavn og betjene 10 direkteruter. De nye rutene vil være tilgjengelige for bestilling på hjemmesiden www.airbaltic.com fra 21. juni.

Martin Gauss, konsernsjef i airBaltic: “Når vi forbereder oss på den kommende sesongen, analyserer vi alltid markedsdynamikken nøye.

“I vintermånedene, når den generelle passasjeretterspørselen på verdensbasis tradisjonelt er lavere, har vi sett en mulighet til å optimalisere kapasiteten vår for å være så effektive som mulig – ved å etablere en sesongbase og operere to fly fra Las Palmas for å betjene etterspørselen etter sol- og fritidsdestinasjoner.

“En slik utvidet tilstedeværelse på Gran Canaria forbedrer ikke bare forbindelsene, men gir også passasjerene et bredt utvalg av praktiske reisealternativer.”

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...





Nyttig å vite:

Relevante nyheter