Lavprisfly til Gran Canaria fra Bergen, Torp og Oslo

Publisert

Air Baltic vil knytte tre norske byer til Gran Canaria denne vinteren. To ganger i uken vil man fly fra Bergen, Sandefjord Torp og Gardemoen.

Rutene har oppstart 1. og 3. desember.

I løpet av vinteren vil to av flyselskapets Airbus A220-300-fly være stasjonert på Gran Canaria lufthavn og betjene 10 direkteruter. De nye rutene vil være tilgjengelige for bestilling på hjemmesiden www.airbaltic.com fra 21. juni.

Martin Gauss, konsernsjef i airBaltic: “Når vi forbereder oss på den kommende sesongen, analyserer vi alltid markedsdynamikken nøye.

“I vintermånedene, når den generelle passasjeretterspørselen på verdensbasis tradisjonelt er lavere, har vi sett en mulighet til å optimalisere kapasiteten vår for å være så effektive som mulig – ved å etablere en sesongbase og operere to fly fra Las Palmas for å betjene etterspørselen etter sol- og fritidsdestinasjoner.

“En slik utvidet tilstedeværelse på Gran Canaria forbedrer ikke bare forbindelsene, men gir også passasjerene et bredt utvalg av praktiske reisealternativer.”

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter