Storinvestering på Costa Blanca

Publisert

Den spanske eiendomsutvikleren TM Grupo Inmobiliario investerer stort i to nye byggeprosjekter på Costa Blanca. Det Torrevieja-baserte selskapet har presentert en plan for nærmere tusen nye boliger fordelt på ett prosjekt i Orihuela Costa i syd og ett i Benidorm i nord. Utbyggingen som innebærer en investering på til sammen 135 millioner euro er av de største i Alicante-provinsen siden sammenbruddet i eiendomsmarkedet for åtte år siden.

TM Grupo Inmobiliario er i gang med et kjempeprosjekt i Orihuela Costa. I området Playa Flamenca skal det fra 2017 til 2019 bygges mellom 600 og 700 nye boliger. Investeringen er på 100 millioner euro og innebærer direkte og indirekte rundt 5.000 nye arbeidsplasser.

I tillegg skal selskapet bygge to nye høyhus i Benidorm med til sammen 264 nye boliger. Leilighetene vil ligge i prisklassen 210.000 til 280.000 euro. Området for utbyggingen ligger i La Cala og innebærer en investering på 35 millioner euro. Totalt investerer selskapet 135 millioner euro i de to prosjektene (nærmere 1,3 milliarder kroner).

I følge avisen Diario de la Vega er Costa Blanca for øyeblikket blant områdene i Spania der det selges flest boliger, sammen med Marbella på Solkysten. Kysten langs Orihuela og Torrevieja er i følge avisen i tillegg det fjerde største satsingsområdet for eiendomsutvikling etter Madrid, Barcelona og Solkysten.

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter