Setter ned prisen på 1400 bank-boliger

Publisert

1.400 boliger i Valencia-regionen har nå fått en lavere prislapp. Det er SAREB som nå har satt ned prisforlangende. Enhenten ble opprinnelig opprettet for å selge unna eiendom bankene har måtte overta etter finans-krisen i Spania.

COVID-salg av bankboliger

SAREB reduserer nå prisene på flere tusen boliger over hele Spania. En talsmann for enheten sier man håper økt bruk av telependling vil øke etterpørselen for boliger utenfor de største byene.

Her kan du se SAREB sine bank-boliger for salg i Valencia-regionen

SAREB selger boliger fra bankene Sabadell og CAM via Solvia, Servihabitat, Altamira m.m.

Disse boligene har i det fleste tilfeller blitt overtatt av bankene i det eierne ikke har kunne betjene sine lån. De vil normalt kunne kjøpest nærmest fullfinansiert. I normale tilfeller er lån til bolig i Spania begrenset oppad til 70% av boligens verdi for ikke residente.

Dette landsbyhuset på 160m2 selges for 18.000 Euro.

Se boligene SAREB har langt ut for salg i Valencia-regionen

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter