Selger 2.700 boliger langs kysten

Publisert

Det spanske finans- og restruktureringsselskapet Sareb selger unna 2.700 boliger langs kysten av Spania fra Galicia i nord til Andalucia i sør. De fleste av eiendommene ligger i Valencia-regionen der Costa Blanca hører hjemme. Prisene går fra 27.500 euro og oppover. Tilbudet gjelder frem til 30. juni og formidles gjennom eiendomsselskapene Altamira, Haya Real Estate, Servihabitat og Solvia.

Sareb gjorde liknende utsalg i 2016, en kampanje som har fått navnet Tu casa a toda costa (Klikk på navnet for å se eiendommer til salgs).

Sociedad de Gestión de Activos procedentes de la Reestructuración Bancaria (Sareb) er et nasjonalt finans- og restruktureringsselskap i Spania som forvalter eiendom fra de gjeldstyngede bankene den spanske stat måtte redde etter finanskrisen i 2008, deriblant BFA-Bankia, Catalunya Banc, NGC Banco-Banco Gallego og Banco de Valencia.

 

 

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter