Økning i boligsalget på 10 prosent

Publisert

Boligsalget i Spania økte i september med 10,3 prosent sammenliknet med i fjor. Økningen gjaldt for bruktboliger, mens salget av nye boliger fikk en tilbakegang.———————————————————————————————————————————————————————————————————–

Selv om antallet registrerte transaksjoner totalt sett fortsatte oppover, gikk prisene ned med 3,5 prosent fra september 2015. Den gjennomsnittlige kvadratmeterprisen for hele Spania havnet dermed på 1.236 euro. På tross av noe lavere priser i september, er det for hele 2016 ventet en svak økning i prisnivået.

Det spanske eiendomsmarkedet har i lengre tid vist tegn til stabilitet og forsiktig vekst. Samtidig preges markedet av stor variasjon med en tydelig økning i pris i storbyer og på populære feriesteder, mens regioner som La Rioja og Navarra fremdeles opplever prisnedgang.

Tallene er hentet fra det spanske notarrådet Consejo General del Notariado.

Les også: Stabilitet i eiendomsmarkedet

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter