Nye boliger 9,2 prosent ned

Publisert

Prisen på helt nye boliger i Comunidad Valenciana falt med 9,2 prosent i 2013. Regionen der Costa Blanca er ett av de viktigste markedene har siden 2007 opplevd en prisnedgang på nærmere 40 prosent i snitt. Ser man på hele Spania gikk prisen på ny eiendom i fjor ned med gjennomsnittlig 7,8 prosent. Tallene er hentet fra det spanske takseringsforbundet Sociedades de Tasación.

Selv om fjoråret totalt sett viser nedgang i markedet tyder utviklingen det siste halve året på at prisene igjen er på vei oppover. Prisnivået for nye og brukte boliger sett under ett gikk opp med 0,7 prosent fra andre til tredje kvartal, den første kvartalsmessige oppgangen siden 2010. For Valencia-regionen var prisveksten på 1,8 prosent.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter