Leverte 524 boliger i 2022

Publisert

Det Torrevieja-baserte selskapet leverte totalt 524 boliger nye boliger i løpet av 2022. Selskapet har 21 pågående bygge-prosjekter primært i kommunene syd på Costa Blanca. TM Real Estate Group, et ledende selskap innen boligturisme i Alicante, som har spesialisert seg på bygging og utvikling av fritidsboliger langs Middelhavet.

TM en av de største aktørene i markedet for ferieboliger på Alicante-kysten. TMs kunder kommer fra 37 land, kun 20% av kundene er spanske. I året som gikk var det polakkene som kjøpte mest med 21 % etterfulgt av Spania (19 %), Belgia (13 %), Tyskland (9 %) og Nederland (5 %).

Forpliktelse til ansvarlig boligturisme, et nøkkelpunkt for selskapet

TM er tro mot sine verdier og fortsetter å satse på bærekraftig byplanlegging og ansvarlig bolig-, hotell- og ferieturisme. I den forbindelse forventes det at selskapet i løpet av de nærmeste dagene vil presentere den nye bærekraftsrapporten, som vil inneholde milepæler innen miljø, sosiale forhold og god selskapsstyring (ESG) og presentere den andre hovedplanen for samfunnsansvar.

Hotel i Mexico

Hotellvirksomheten fortsetter å blomstre og konsoliderer sin diversifisering
Selv om TMs kjernevirksomhet er å bygge, utvikle og markedsføre ferieboliger i Middelhavsområdet, har selskapet også andre forretningsområder for å kunne tilby en global kundeopplevelse (hotell, landbruk, ferieutleie, solcelleanlegg og eiendomsmegling).
Hotellvirksomheten i Mexico, som drives under varemerket The Fives Hotels & Residences, skiller seg ut ved å omsette for 65 millioner euro i 2022 (44 % mer enn i 2021), noe som utgjør 25 % av konsernets totale omsetning.

Frukt og grønnsaker

Landbruksdivisjonen «Las Moreras Fruit & Veggies» avsluttet 2022 med en total produksjon på 2,6 millioner kilo sitrusfrukter.

Norsk Helsebedrift søker helsesekretærer på hel-, og deltid!

Jobb fra hjemmekontor i Spania! Bor du i Alicante området, gjerne Torrevieja og ønsker å jobbe fra Spania fra hjemmekontor mot norske pasienter via nett på telefon og data, er...

Selge spaniaboligen din UTEN å reise til Spania?

Hele pakken hos LNDINBOLIG En del av våre kunder som vil selge boligen sin hverken kan eller ønsker å reise til Spania for å avvikle eierforholdet.Det kan være, tidsklemme, arveoppgjør,...

Relevante nyheter