Leverte 524 boliger i 2022

Publisert

Det Torrevieja-baserte selskapet leverte totalt 524 boliger nye boliger i løpet av 2022. Selskapet har 21 pågående bygge-prosjekter primært i kommunene syd på Costa Blanca. TM Real Estate Group, et ledende selskap innen boligturisme i Alicante, som har spesialisert seg på bygging og utvikling av fritidsboliger langs Middelhavet.

TM en av de største aktørene i markedet for ferieboliger på Alicante-kysten. TMs kunder kommer fra 37 land, kun 20% av kundene er spanske. I året som gikk var det polakkene som kjøpte mest med 21 % etterfulgt av Spania (19 %), Belgia (13 %), Tyskland (9 %) og Nederland (5 %).

Forpliktelse til ansvarlig boligturisme, et nøkkelpunkt for selskapet

TM er tro mot sine verdier og fortsetter å satse på bærekraftig byplanlegging og ansvarlig bolig-, hotell- og ferieturisme. I den forbindelse forventes det at selskapet i løpet av de nærmeste dagene vil presentere den nye bærekraftsrapporten, som vil inneholde milepæler innen miljø, sosiale forhold og god selskapsstyring (ESG) og presentere den andre hovedplanen for samfunnsansvar.

Hotel i Mexico

Hotellvirksomheten fortsetter å blomstre og konsoliderer sin diversifisering
Selv om TMs kjernevirksomhet er å bygge, utvikle og markedsføre ferieboliger i Middelhavsområdet, har selskapet også andre forretningsområder for å kunne tilby en global kundeopplevelse (hotell, landbruk, ferieutleie, solcelleanlegg og eiendomsmegling).
Hotellvirksomheten i Mexico, som drives under varemerket The Fives Hotels & Residences, skiller seg ut ved å omsette for 65 millioner euro i 2022 (44 % mer enn i 2021), noe som utgjør 25 % av konsernets totale omsetning.

Frukt og grønnsaker

Landbruksdivisjonen “Las Moreras Fruit & Veggies” avsluttet 2022 med en total produksjon på 2,6 millioner kilo sitrusfrukter.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter