Eiendomsmeglere og utbyggere tilpasser seg karantene-tiden

Publisert

I en tid hvor det er umulig å dra på boligvisning har den spanske eiendomsbransjen gjort det beste ut av situasjonen og gitt kundene økende tilgang til 360-visning, videovisning og andre “virtuelle” former for presentasjon.

De som har signert for å kjøpe helt ny bolig har av utbygger nå i mange tilfeller fått utsetting på de neste del-betalingene. Andre har gitt kjøpere muligheten til å reservere en ny bolig for bare 500 Euro. Kundene får da inntil 10 dager etter krisetiltakene er over for å formalisere reservasjonen med ett større depositum.

Eiendomsmeglerne jobber med nye verktøy

Boligvisning med 360 graders visning er mer populært enn noensinne. Videovisning er en annen løsning mange som vil se på bolig benytter mer. Meglere lar også i økende grad kundene chatte direkte med megler via websiden.

Digital signering av dokumenter som f.eks. reservasjons-kontrakt er økende i omfang.

Eiendomsmeglere og utbyggere har de fleste av sine ansatte jobbende hjemmefra. De holder møter med partnere og leverandører via videokonferanse.

Naturligvis har mange meglere langt mindre å gjøre om dagen. Mange bedrifter bruker derfor tiden på videre-utdannelse av sine ansatte. Web-seminarer, kurs og coaching er populært nå.

Les også artikkelen om Kjøpe bolig midt i koronavirus-krisen av Eiendomsmegler Mona Nielsen.

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter