Det tar 10 måneder å selge en bolig

Publisert

Både antall salg og prisene er på vei opp i Spania. Den tyngste perioden var i 2012 og i 2013.

Noen områder synes å være økende raskere enn andre selv. Med lån endelig mer tilgjengelig er utsiktene definitivt mer positiv enn hva de har vært de siste årene.

Hvor lang tid det faktisk tar å selge en eiendom i gjennomsnitt nå? Vel det avhenger av hvor eiendommen er og etterspørselen i området.

Ifølge nye tall ta det i Spania i gjennomsnitt 10,2 måneder å selge en bolig i Spania. Seks måneder til bake i tid tok det 10.6 måneder. I 2014 tok det 11.5 måneder å selge en bolig og tilbake i 2013 satt en bolig i gjennomsnitt 13.2 måneder på markedet før den ble solgt.

Værst er det om dagen i Cantabria, hvor det i gjennomsnitt tar 18,6 måneder å selge en bolig.

 

 

Raskest går det å selge i Ceuta (3,7 måneder), Melilla, Soria, Santa Cruz de Tenerife, Madrid, Barcelona, Zaragoza og Teruel, som alle er under syv måneder.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter