Covid rammer leiemarkedet i Spania mer enn boliger for salg

Publisert

I en undersøkelse hvor 5.000 personer har deltatt ser man at leiemarkedet har blitt påvirket mest av Covid-krisen i Spania. Dette er i tråd med det man har sett under tidligere kriser. Leiemarkedet beveger seg raskere både nedover og oppover.

3% av de spurte sier de har kjøpt en bolig siste 12 månedene, noe som er samme antallet som i februar. 9% sier de aktivt har lett etter ny bolig uten å realisere et salg. Ned fra 10%. Når det gjelder de som selger er ingenting endret etter pandemien. 2% sier de har solgt en bolig siste 12 måned, 3% sier de har prøvd uten hell. Tallene er uendret siden pandemien startet.

De som svarer at de har leid en ny bolig siste 12 månedene er 6% mot 8% i februar. De som har leid et rom i en delt bolig er ned til 4% fra 6% før pandemien.

Oppsummeringen av undresøkelsen er at 27% av de spurte har vært del av markedet de siste 12 månedene, sammenliknet med 31% i perioden før.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Flere relaterte nyheter

Nyttig å vite: