Boligsalget opp med 19 prosent

Publisert

Boligsalget i Spania har det siste året økt med over 19 prosent. Det viser tall fra det nasjonale statistikkbyrået Instituto Nacional de Estadística (INE). I juni ble det solgt 36.856 leiligheter og hus, 19,4 prosent mer enn på samme tid i fjor. Det er det høyeste månedlige salget på over tre år, skriver avisen El Mundo.

For femte måned på rad går boligsalget i Spania opp. Forrige gang salgstallene var like høye var i januar 2013. Det økte salget har imidlertid ikke ført til store prisøkninger. Markedet varierer fra sted til sted, men i gjennomsnitt har prisene det siste året økt med kun 0,3 prosent. Det viser tall fra det spanske takseringsfirmaet Tinsa (juli 2015 sammenliknet med juli 2016).

Les også:

Ny «rekord» i solgte boliger

To år med prisstigning i markedet

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter