Boligprisene i Spania øker 4% i 2022

Publisert

Ved utgangen av 2021 er det solgt 545.000 boliger i Spania. Man må tilbake til rekordåret 2018 for å finne tilsvarende høy omsetning i det spanske boligmarkedet.

“CaixaBank Research” spår om et hett marked også i året som kommer. Prisen på en gjennomsnittlig bolig i Spania vil stige med 4% i året som kommer.

Størst kamp om boligene blir det i først halvår av 2022. Den siste delen av året øker tilbudet av nye boliger og med det bremser man prisveksten nasjonalt. Etter dette regner bankens analytikere med at prisveksten ebber av og pris-utviklingen vil i større grad følge folk flest sine endrede inntekter.

CaixaBank Research peker på at det forblir lett å låne til bolig i Spania og rentene forblir lave. Dette gjør det enklere å investere i boligmarkedet og med det bidrar også kreditt-markedet til aktiviteten i boligmarkedet.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter