Boligmarkedet akkurat nå: 12.7% prisøkning i Torrevieja, 14.5% i Altea

Publisert

En gjennomsnittlig bolig i Torrevieja er for salg for 131.000€. Altea ligger geografisk og prismessing helt i andre enden av Costa Blanca, her er snittprisen 445.000€ for boligene som ligger ute for salg. Prisforlangende er 5.6% høyere nå enn ett år tilbake i følge nye data.

SpaniaPosten har fått tilgang på tall fra eiendoms-portalen Kyero. Tallene viser trendene i markedet siste tolv månedene. Vi ser tydelige økninger i prisen de fleste steder på Costa Blanca. Kun i Alicante by og Calpe ser vi nedganger i prisen på -6.3% for Alicante og -1.9% i Calpe. Sistnevnte by har mye sommerturisme men Calpe oppfattes som lite levende vinterhalvåret noe som gjør at flere velger området like syd da Altea, La Nucia og Alfaz del Pi.

Les vår oppdatering på boligmarkedet i Alicante-provinsen

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter