Bolig: Moderat og stabil vekst

Publisert

Det spanske boligmarkedet vil i 2017 være preget av en moderat og stabil vekst. Det er konklusjonen til bransjeaktører som bankene BBVA, Bankinter, Banco Sabadell og Servihabitat. Ekspertene estimerer en økning i salget av boliger på mellom 10 og 15 prosent sammenliknet med 2016. Samtidig vil man få en prisøkning på mellom 3 og 5 prosent.   ————————————————–

De optimistiske prognosene gjelder også for nye boligprosjekter der enkelte ser for seg en økning på hele 20 prosent. Total sett vil eiendomsmarkedet fortsette med den positive trenden fra i fjor, med moderat vekst og prisstigning.

I følge registeret til Colegio de Registradores steg boligprisene med 5,7 prosent fra 2015 til 2016. Samtidig ble det registrert en økning i salg av eiendom på 13,9 prosent.

Les også: Boligprisene steg med 5,7 % i 2016 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter