Billigere strøm og flybilletter for huseiere i Spania

Publisert

Escandinava de Electricidad og Norwegian har gått sammen om et samarbeide som gir lavere strømregning på mer miljøvennlig fornybar energi og rabatt på flyreiser. Boligeiere som bytter ut Iberdrola med Escandinava de Electricidad får 400 CashPoints fra Norwegian først året og 80 cashpoints videre hvert halvår. I tillegg til opptil 15% lavere strømregning sammenlinket med Iberdrola.

Escandinava de Electricidad er en del av Hafslund familien. I Spania har selskapet etablert seg som et alternativ til Iberdrola og leverer 100% fornybar energi og kundene før strømregning og kundeservice på et språk man forstår.

Enkelt å bytte strømleverandør
Å bytte strømleverandør har blitt enkelt i Spania. Det fungerer mer eller mindre på samme måte som det å bytte telefonselskap. Man begynner prosessen ved å enten ringe eller sende en mail til Escandinavia de Electricidad med en kopi av siste regning fra Iberdrola. Derifra går resten av seg selv. Strømmen blir aldri kuttet og det er ikke noe utstyr skal byttes osv. Å bytte selskap er gratis og det er ingen typer bindingstid.

Strømregninga på norsk
Et tema som går igjen blant nordmenn i Spania er hvor lite man forstår av strømregningen fra Iberdrola som opererer med kostnad for kraft på strøm (Potencia facturada), forbruk (Energia Facturada), skatter, leie av utstyr som lånere, nødtjenester m.m. Når det hele kommer på spansk er forvirringen komplett for mange eiere av bolig i Spania. Åpenhet er en av kjerne verdiene for Escandinavia de Electricidad noe som betyr enklere stømregning på engelsk eller norsk.

Gå til https://escandinavaelectricidad.es/no/ og oppgi ditt Norwegian Rewards nummer for å få dette tilbudet.

Les også:

Grønn Skandinavisk energi til Spania

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter