14,6% flere solgte boliger i 2017

Publisert

I løpet av 2017 ble det solgt til sammen 464.423 boliger i Spania. Det er 14,6 prosent mer enn året før og det høyeste antallet siden starten på krisen i 2008, året da det spanske eiendomsmarkedet brøt sammen. Fjoråret ble det fjerde i rekken med vekst i markedet siden krisen.

Salgstallen fra 2017 er fortsatt langt fra de nesten 800.000 boligene som ble solgt da kjøpefeberen var på sitt høyeste, skriver avisen El País. Eiendomsmarkedet har imidlertid beveget bort fra den store krisen i 2013, da salget nådde bunn med 312.593 transaksjoner. Fjoråret ble det fjerde i rekken med vekst i markedet, siden krisen. Økningen gjelder alle regioner i Spania. Tallene er hentet fra det nasjonale statistikkbyrået INE (Instituto Nacional de Estadística).

Les også: Boligprisene opp 3,6 % i januar 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter

Nyttig å vite: